Бикипиэдьийэ:Кыттааччы аатын уларытыы көрдөбүллэрэ

Бикипиэдьийэ диэн сиртэн ылыллыбыт
Перейти к навигации Перейти к поиску
Саҕалааччыга · Түмсүү · Портааллар · Наҕараадалар · Бырайыактар · Көрдөбүллэр · Сыанабыл
Кылгас сигэ-утаарыыGtk-redo-ltr.svg
БП:КАУ
Wiki-name.svg

Аатын уларытыан баҕарар кыттааччы ол туһунан көрдөбүл суруйар сирэ. Бастаан маны ааҕыахха сөп Аат талыытыгар сүбэлэр.

Бу сирэйгэ талбыт аатыҥ атын киһиэхэ иҥэриллибэтэҕин тургутуоххун сөп Кыттааччылар тиһиктэрэ.

Олохтоох ааты уларытыы уопсай ааты кытта ситими быһыаҕа. Аат атын бырайыактарга туттуллуон сөбүн туһунан манна тулсиэрбэргэ көрүөххэ сөп.

Саҥа көрдөбүлү эбии   ·  Көрдөбүллэр архыыптара

Билиҥҥи ааккын ==тиэмэ баһыгар== ый.

Moscowconnection → Moscow Connection[биики-тиэкиһи уларытыы]

Пожалуйста, переименуйте мою учётную запись в Moscow Connection. Я сейчас меняю имя во всех языковых разделах. Доказательство, что оба глобальных аккаунта мои: "en:Wikipedia:Changing_username/Simple/Archive149#Moscowconnection → Moscow Connection". Спасибо! --Moscowconnection (ырытыы) 10:09, 18 Сэтинньи 2013 (UTC)

Движок не дает переименовать, поскольку вторая учетная запись уже существует. --HalanTul (ырытыы) 01:24, 7 Тохсунньу 2014 (UTC)
Да, я случайно зашёл сюда, когда был залогинен как Moscow Connection, и аккаунт создался.
Когда аккаунт уже существует, это называется «узурпация». Узурпация разрешена, если аккаунт не сделал или почти не сделал правок и либо неактивен, либо его владелец разрешил забрать его имя: en:Wikipedia:Changing username/Usurpations.
Я так понимаю, что в этом случае сначала аккаунт, занимающий желаемое имя, переименовывают во что-то другое (например, в "Moscow Connection (usurped)"), а потом Moscowconnection в "Moscow Connection".
Вот для примера, тут меня даже два раза ухитрились переименовать, и всё хорошо закончилось: et:Vikipeedia:Üldine arutelu#Kasutajanime muutmine.
Вот ещё примеры, где я таким же образом случайно аккаунт создал, и бюрократы освобождали место, и во что они аккаунт с желаемым именем переименовывали:

Advisors → Мастер теней[биики-тиэкиһи уларытыы]

Просьба переименовать. Переношу вклад на новую глобальную учётку. Все учётки «Мастер теней» — мои. Заранее спасибо. Advisor 18:49, 11 Балаҕан ыйын 2012 (UTC)

Имя Advisors не зарегистрировано в системе. --HalanTul (ырытыы) 00:09, 7 Тохсунньу 2014 (UTC)

لطرش أحمد الهاشمي → لطرش احمد الهاشمي[биики-тиэкиһи уларытыы]

Пожалуйста, переименуйте мою учётную запись в لطرش أحمد الهاشمي. Я сейчас меняю имя во всех языковых разделах. Доказательство, что оба глобальных аккаунта мои: "en:Wikipedia:Changing_username/Simple/Archive151#لطرش أحمد الهاشمي → لطرش احمد الهاشمي". Спасибо!--لطرش احمد الهاشمي (ырытыы) 18:50, 13 Ахсынньы 2013 (UTC)

Оҥоһулунна/Сделано. --HalanTul (ырытыы) 00:10, 7 Тохсунньу 2014 (UTC)